​’Den røde mur’ skal give god semifinalestart

- 21/05/19

Onsdag aften kl. 18.30 venter sæsonens første semifinalekamp, når vi for tredje år i træk skal krydse klinger med Bjerringbro-Silkeborg i kampen om en finaleplads.

Første DM-semifinale spilles i Jutlander Bank Arena, og vi har dermed ’vores røde mur’ i ryggen, når vi går efter sejren og dermed det bedst mulige udgangspunkt i jagten på en plads i DM-finalen.

Som tidligere nævnt er det tredje sæson på stribe, at vi tørner sammen i en semifinale – og det har været med en samlet sejr til hvert hold de forgangne to sæsoner.

Senest var det Bjerringbro-Silkeborg, der kunne juble, mens vi skal forsøge at gentage bedriften fra 2017, hvor vi efter tre drabelige opgør sikrede os en finaleplads på hjemmebane i Jutlander Bank Arena.

Netop hjemmebanen kan komme til at spille en afgørende rolle. Hjemmebanefordelen er på vores side, og med vores trofaste fans i ryggen skal vi godt fra start onsdag aften, så vi kan tage det første skridt mod en plads i finalen.

Det bliver dog en svær udfordring mod et rutineret BSV-mandskab, og der venter utvivlsomt nogle tætte kampe, hvor det kan være de berømte marginaler, der afgør tingene.

En af disse kan være jer derude på lægterne, og vi håber at se en højlydt Jutlander Bank Arena klædt i rødt, så drengene får den bedst mulige opbakning.

Vores tre indbyrdes kampe i indeværende sæson taler sit tydelige sprog om, at det kan blive afgjort af de helt små detaljer.

I ligasammenhæng vandt Bjerringbro-Silkeborg begge grundspillet opgør – og i begge kampe med et enkelt mål. Tredje indbyrdes opgør var semifinalen i Santander Cup, som vi vandt 29-27 på vej mod klubbens første pokaltitel.

Nu jagter vi så ’The Double’, og onsdag aften kl. 18.30 skal vi altså tage næste skridt på vej mod dette.

Rigtig mange har allerede sikret sig sin billet til semifinalebraget, men du kan fortsat nå at sikre dig adgang – så skynd dig forbi shop.aalborghaandbold.dk og få fingrene i din billet!  
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere