2.400 har sikret sig billet til Flensburg-kampen på lørdag

- 01/08/13
Den massive interesse for at se Nikolaj Jacobsens tropper i aktion i Gigantium har ikke lagt sig sommeren over. Tværtimod. Ikke færre end 2.400 har allerede sikret sig billet til pre-season-kampen på lørdag kl. 19.00 i Gigantium mod dansker-klubben Flensburg Handewitt.

- Flensburg Handewitt er i forvejen et hold med stor publikumstække, og det har jo ikke gjort opgøret mindre interessant, at vi også skal møde dem i Champions League. Det er flot, at vi på et så tidligt tidspunkt på sæsonen kan samle så mange tilskuere til en test-kamp. Det er jo også første mulighed for at se vores hold i aktion siden det danske mesterskab blev sikret 26. maj i Brøndby-Hallen, ligesom det er første lejlighed til at se vores nye spillere på banen, siger direktør Jan Larsen.

Foruden de fem danskere, Søren Rasmussen, Michael V. Knudsen, Thomas Mogensen, Anders Eggert og Lasse Svan Hansen, råder Flensburg Handewitt over stærke spillere som målmanden Mattias Andersson, Holger Glandorf, Steffen Weinhold, Jacob Heinl og Tobias Karlsson. Lars Kaufmann er skadet - og i stedet har klubben hentet den serbiske landsholdsspiller Drasko Nenadic, lillebror til den tidligere Team Tvis Holstebro-spiller, Petar Nenadic.

Det er fortsat muligt at købe billet til kampen på www.aalborghaandbold.dk


 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere