25 liga-kampe i træk i Gigantium uden nederlag: Sejr på 35-23

- 26/12/13
Så er det en kendsgerning: 25 liga-kampe i træk i Gigantium uden nederlag - heraf 24 sejre og en uafgjort mod KIF Kolding. Ubesejret på hjemmebane siden 8. september 2012.

Imponerende og stort lykke. Sidste hindring på vejen var en sejr på 35-23 over bundholdet fra TMS Ringsted, der førte 12-10 efter 20 minutter. Men så sluttede festen. Vi lukkede af i forsvaret, og Ole Erevik, der kort forinden var kommet på banen i stedet for Richard Kappelin, fik gang i redningerne. Fra 13-11 til TMS Ringsted med ni minutter igen scorede vi fire gange i træk og førte 15-13 ved pausen.

Johan Jakobsson viste lovende EM-takter set med svenske øjne, og unge Nicolai Nygaard Pedersen kom ind og tog over på en dag, hvor Mads Mensah Larsen ikke lige ramte topformen.

Vi fortsatte i 2. halvleg, hvor vi slap før pausen, og efter kun 10 minutters spil var føringen på 10 mål.

Punktum for den kamp. Resten af tiden holdt vi gæsterne fra ret mange scoringer, og cheftræner Nikolaj Jacobsen fik hele bænken bragt i kamp.

Så er der dømt EM-pause. Mads Mensah Larsen, Ole Erevik, Håvard Tvedten og Johan Jakobsson møder ind hos deres respektive landshold allerede i morgen, og næste kamp i Gigantium er braget mod Team Tvis Holstebro fredag 31. januar kl. 19.00. To dage forinden åbner vi på udebane mod Skanderborg Håndbold.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere