40 gode forsvarsminutter gav to fortjente point i Århus

- 28/12/11
Der stod 16-12 til Århus på måltavlen, da cheftræner Robert Hedin beordrede Jonas Larholm frem i en skæv 5-1 formation. Det ændrede - og afgjorde - totalt kampen til vores fordel. Så var Toke Holst, der nærmest havde udgjort en enmandshær for århusianerne, sat ud af spillet og flowet i deres angrebsspil var ødelagt. 

Det gav resultat med det samme, og Århus scorede ikke i næste 10 minutter, så vi gik til pausen foran 18-17. 

Vi fortsatte de gode takter i begyndelsen af 2. halvleg, og så mistede hjemmeholdet selv troen på, at det kunne lade sig gøre. Jonas Larholm fortsatte med at være en rigtig terrier i forsvarsspillet, og angrebsspillet blev bredt godt ud, og Jan Lennartsson scorede en række flotte mål, ligesom Martin Larsen scorede tre mål på fire forsøg. 

Med Jonas Larholm i den fremskudte position kom der også mere fight i de øvrige i forsvaret, ligesom Århus-spillernes indspil blev febrilske og dårlige, så vi fik muligheden for at løbe kontra. 

Vi holdt afstand i resten af kampen og går nu ind i EM-måneden med 19 point på kontoen for 18 kampe, men frem for alt med fem points afstand ned til Århus og med kontakt til Skjern og Team Tvis Holstebro på foranliggende pladser. 
Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere