48 timer efter Magdeburg: Vigtig ligakamp i Nordsjælland

- 15/02/16
Præcist 48 timer efter at vores kamp i Magdeburg sluttede søndag aften, løber spillerne på banen i Frederiksborg-hallen i Hillerød til den vanskelige kamp mod Nordsjælland Håndbold. Et hårdt rejse- og kampprogram, men sådan er vilkårene, når man er med i flere turneringer på samme tid.

- Vi piver ikke og er klar til at en ny, hård fight mod Nordsjælland, siger cheftræner Jesper Jensen. Ian Marko Fogs tropper spiller friskt til og kæmper hårdt for at skrabe point sammen i bunden.  Vi har stor respekt for deres styrke, især når de spiller på hjemmebane.

Vi vandt 27-25 over Nordsjælland Håndbold i Jutlander Bank Arena tilbage i begyndelsen af oktober. Holdet har en dygtig keeper-duo i Kristian Pedersen og Mike Jensen, og i bagkæden styres spillet af Cornelius Kragh Aastrup med Morten Thrane og Jonas Løkken på højre back, Oliver Roepstorff på venstre back (hvis ikke Nicolai Nygaard Pedersen bliver sin skade kvit og spiller). På fløjene Lasse Uth og Nichlas Poulsen og på stregen Dan Bech-Hansen.

Så sent som i fredags sikrede Nordsjælland Håndbold sig to vigtige point med en sejr over Ribe-Esbjerg og er p.t. på 13.- og næstsidstepladsen med 10 points. Vi deler sjettepladsen med 22 points.

Kampen spilles kl. 19.00 og dømmes af Martin Lykke og Claus Adelgaard.

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere