Aalborg Håndbold donerer 27.500 kr. til børneafdelingen

- 22/02/12
Aalborg Håndbold har doneret 27.500 kr. til børneafdelingen på Aalborg Sygehus, og pengene blev i dag overrakt til afdelingssygeplejerske Karin Ørskov og pædagog Fie Højer af klubbens direktør Jan Larsen og to af klubbens profiler, Henrik Møllgaard og Jonas Larholm.

De 27.500 kr. er halvdelen af det beløb, der i december kom ind ved en auktion blandt klubbens sponsorer over 10 malerier, der er blevet til i samarbejde med Aalborg-kunstneren Lars Bonde, reklamebureauet Det Nye Sort og spillerne selv.

Blandt køberne af et af malerierne var Spar Nord, og samtidig med overrækkelsen af pengene fra Aalborg Håndbold valgte Spar Nord at forære det købte maleri af og med Henrik Møllgaard til børneafdelingen på Aalborg Sygehus.

- Vi håber, at de 27.500 kr. vil være et bidrag til en god aktivitet eller et bestemt indkøb til børneafdelingen som en opmuntring i en vanskelig hverdag, siger Henrik Møllgaard. Vi ved, at alvorlig sygdom lige pludselig kan ramme enhver familie, og det er ekstra hårdt, når det rammer små børn.

- Vi valgte at købe billedet med Henrik Møllgaard og forære det videre til børneafdelingen, bl.a. fordi det indeholder den knyttede næve som tegn på fight og vilje - to egenskaber, der også er brug for hos både de syge børn og de familier, der rammes af alvorlig sygdom, siger marketingchef Enrico Kaarsberg, Spar Nord.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere