Aalborg Håndbold henter spansk højre back i Bundesligaen

- 13/02/14
Aalborg Håndbold har indgået en to-årig kontrakt med den stærke og rutinerede spanske højre back, Isaias Guardiola, der skifter fra den tyske top-klub, Rhein-Neckar Löwen. 
 
Isaias Guardiola, 29 år, er to meter høj og vejer 103 kilo.
 
- Guardiola kommer med stor fysisk styrke og international rutine. Han spillet på absolut topplan i Spanien og Tyskland i 10 sæsoner og har desuden flere kampe på det spanske landshold,  siger direktør Jan Larsen, Aalborg Håndbold. 
 
- Jeg glæder mig til at komme til Aalborg Håndbold og spille i den danske liga. Min ambition er at spille i en topklub, og det får jeg til fulde indfriet i Aalborg, hvor jeg er sikker på, vi får et stærkt hold, der er med i top fire i ligaen i de kommende sæsoner. Jeg har bl.a. fulgt holdet i Champions League, og jeg synes, det tegner rigtigt spændende, siger Isaias Guardiola. 
 
Guardiola spillede for Valencia 2003-2005, hvor han allerede fik sin europæiske debut. Fra 2005-2010 spillede han for Logrono.  2010-2012 repræsenterede han den spanske storklub Ciudad Real (Atletico Madrid 2011-2012), inden han for to sæsoner siden skiftede til Rhein-Neckar Löwen i den tyske Bundesliga


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere