Aalborg Håndbold top-seedet i Champions League

- 29/05/13
 Vi er kommet i fornemt selskab til seedningen til Champions League, hvor vi er i øverste seedningslag sammen med de tyske, spanske og ungarske mestre. Mestrene er også fundet i de lande, og holdene er THW Kiel, FC Barcelona og Vezsprem. 
 
Det vil sige, at vi ikke kan møde disse hold, når der trækkes lod på EHFs hovedkontor i Wien 28. juni. Det andet danske hold, KIF Kolding København, er i fjerde seedningslag, og de to danske hold kan ikke trække hinanden. 
 
Det er de enkeltes landes tidligere resultater i Champions League, der afgør placeringen i seedningen, og her har ikke mindst AG Københavns deltagelse i sidste sæsons Final4 trukket Danmark op på første klasse. 
 
- Vi er stolte over at være i så fint selskab ved lodtrækningen. Det øger muligheden for at gå videre fra gruppe-spillet, at vi ikke kan trække disse hold, men samtidigt er det lidt ærgerligt rent publikumsmæssigt, at vi ikke kan møde dem. Der er heldigvis andre meget spændende hold, vi kan møde. Det gælder ikke mindst de franske mestre, Paris Handball, med blandt andre Mikkel Hansen og de andre tyske storhold, siger direktør Jan Larsen. 
 
Der bliver fire puljer med seks hold i hver pulje, hvoraf de fire bedst placerede hold går videre til 1/8-finalerne. Første kamp spilles i tidsrummet mellem 18. og 22. september.
 
 
 
 
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere