AB Catering finder gaveinspiration hos Aalborg Håndbold

- 18/05/20

Mangler du en gave til fødselaren, fars dag, en god kollega eller en helt fjerde? Så har vi masser af gode gaveidéer hos Aalborg Håndbold.

Hos en af vores gode samarbejdspartnere manglede de en afskedsgave til en af deres gode kollegaer. AB Catering rettede derfor henvendelse til os, og løsningen blev et gavekort på to sæsonkort til den kommende sæson, som faldt i rigtig god jord hos den nu tidligere medarbejder.

Et sæsonkort er blot én af gavemulighederne til den håndboldinteresserede. Vi har desuden et bredt udvalg af merchandise-varer herunder bl.a. den eksklusive ”Dansk Mester 2020” trøje. Det er også muligt at købe et gavekort på et valgfrit beløb, så der frit kan vælges mellem sæsonkort, merchandise og/eller billetter.

For sæsonkort gælder det, at det frem til tirsdag 2. juni kl. 12.00 er muligt for nuværende sæsonkortholdere at forny deres sæsonkort til den kommende sæson.

Salg af nye sæsonkort åbner fredag 5. juni kl. 12.00.

Bestil på shop.aalborghaandbold.dk eller kontakt os for yderligere information/inspiration på mail: info@aalborghaandbold.dk eller telefon: 9635 2030
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere