Ærgerligt nederlag i tæt kamp

- 15/11/17
Dagens kamp i Holstebro endte med et ærgerligt 26-24 nederlag efter 12-9 ved pausen.

Det startede ud med at være en rodet affære, og det kendetegnede flere perioder af kampen. Uskarpe afslutninger blandet med flotte målmandspræstationer af Bergerud og Aggefors resulterede i en målfattig åbning på opgøret.

Hjemmeholdet fik først en smule hul på bylden og bedre styr på angrebsspillet og lagde sig i teten. En reducering i de døende sekunder af første halvleg fra Wiesmach gav en pausestilling på 12-9.

Vi kom ud med fin fight og tro på tingene efter sidebyttet, og bl.a. Atlason havde flere gode aktioner angrebsmæssigt i begyndelsen af anden halvleg. Vi fik således langsomt kæmpet os tilbage, og med et lille kvarter igen fik vi udlignet til 17-17.

Efterfølgende trak TTH Holstebro dog fra igen, og vi haltede lige et halvt skridt efter det meste af kampen. De fik igen udbygget føringen til fire mål, og på trods af god fight til det sidste formåede vi ikke at få lukket hullet og tage point med retur til Aalborg. Et sidste desperat forsøg på det ene point blev afvist af Bergeruds redning i sidste minut, og det endte derfor 26-24.

Magnus Saugstrup var tilbage på banen i dag efter hans korte skadespause. Tobias Ellebæk sad fortsat over, og det samme gjaldt Sebastian Barthold, der forventes ude resten af 2017 med knæskaden, han pådrog mod Kielce i weekenden. Patrick Wiesmach måtte ligeledes udgå af dagens opgør efter et uheldigt fald på skulderen, som var følgerne af en hård tackling i et kontraangreb.

Dagens kamp var i øvrigt Martin Larsens nummer 200, og han vil utvivlsomt have ønsket at kunnet fejre jubilæet med point i bagagen.

Fokus skal nu i stedet rettes mod næste udfordring, der allerede er lørdag på udebane i Polen mod PGE Vive Kielce. 

MATCHFACTS:

Målscorere for TTH Holstebro:
Vignir Svarvarsson 5, Kasper Kildelund 5, Viktor Östlund 5, Jac Karlsson 3, Peter Balling 2, Martin Hansen 2, Lars Mousing 1, Emil Sidelmann 1, Simon Birkefeldt 1, Jonas Porup 1. 

Målscorere for Aalborg Håndbold:
Andreas Holst 5, Patrick Wiesmach 4, Buster Juul 4 (3), Lovro Jotic 4, Martin Larsen 2, Simon Hald 2, Arnor Atlason 2, Jesper Meinby 1. 

Udvisninger:
TTH Holstebro: 4 x 2 min
Aalborg Håndbold: 3 x 2 min

Dagens tilskuertal i Gråkjær Arena var 2.348.

Dagens dommere var Morten Albrechtsen og Mik Larsen.

  


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere