Ærgerligt nederlag på 26-25 i Nordsjælland

- 10/03/12
Vi har det ikke godt med at spille på udebane mod Nordsjælland i slutningen af grundspillet. Således sidste sæson - og således også i dag. Efter en kamp, hvor vi aldrig nåede det rigtige niveau,  vandt Nordsjælland 26-25 efter føring på 14-10 ved pausen.

Vi fik kontakt for første gang i kampen ved 25-25 med godt et minut tilbage, da Jonas Larholm scorede. På det efterfølgende Nordsjælland angreb fik  Martin Larsen en tvivlsom udvisning og straffe til hjemmeholdet, men Søren Pedersen snuppede forsøget. På det efterfølgende angreb, hvor vi havde chancen for at vinde, ramte Møllgaards forsøg overliggereren med 20 sekunder igen - og fem sekunder før tid fik Nordsjælland nyt straffekast, som gav sejrsmålet til 26-25.

Bittert nederlag, der gør det svært at avancere fra sjettepladsen i de to sidste spillerunder. Det var især en 1. halvleg under niveau, hvor højresiden med Johan Jakobsson og Jan Lennartsson aldrig kom i gang.  

Derfor kom vi i de første 30 minutter aldrig til at leve op til rollen som ligaens mest scorende mandskab og måtte nøjes med 10 mål. Hos Nordsjælland kørte Chris Jørgensen og H. C. Lund med klatten, mens Søren Westphal stod en flot kamp i målet.

Næste kamp - søndag 18. marts på udebane i Skanderborg.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere