Aggefors strålede i ligasejr

- 16/10/19

Vores svenske målmand Mikael Aggefors leverede et hav af pragtredninger i dagens hjemmekamp mod Fredericia, og han var dermed stærkt medvirkende til aftenens sejr på 29-24 efter pauseføring på 15-11.

Vi kom flyvende ud til dagens kamp, og efter mindre end tre minutters spil havde vi allerede lagt os i spidsen med 3-0.

Helt samme kadence kunne vi ikke holde, og selvom vi var nogenlunde i kontrol første halvleg igennem, så var det hele tiden med gæsterne kun et lille skridt efter.

Der manglede specielt noget flow og skarphed i angrebsspillet, men en storspillende svensker imellem stængerne var den store årsag til, at vi kunne gå til pause foran med fire.

Efter pausen fik Fredericia sat de to første mål i kassen, og de åndede os således for alvor i nakken.

Kampen bølgede efterfølgende lidt frem og tilbage, men hver gang gæsterne for alvor kom tæt på, fik vi strammet grebet og skabte igen et komfortabelt forspring.

Opgøret endte således med en forholdsvis sikker sejr på 29-24, men det var i en kamp, som reelt først blev afgjort, da Mark Strandgaard skruede bolden i kassen til 27-23 med to minutter tilbage af opgøret.

I kampens sidste angreb blev der ligadebut til vores unge playmaker Jakob Wolf, som dermed fik sin officielle debut. Han var med til at sætte Mads Christiansen op til aftenens sidste scoring, som blev knaldet helt op i krogen i sidste sekund – et flot punktum på en god aften i Jutlander Bank Arena.

Spillet haltede her til aften i perioder, og vi havde svært ved at finde frem til det polerede håndboldspil. Men en godt spillende Mikael Aggefors og solidt håndværk i marken var nok til at hive sejren i land mod et godt kæmpende Fredericia-mandskab.
Med dagens sejr holder vi os alene i spidsen af Primo Tours Ligaen, og ser nu frem mod de kommende udfordringer.

Her venter en enkelt af slagsen inden landskampspausen – og hvilken én. På søndag venter tredje hjemmekamp på en uge, når de forsvarende tyske mestre fra SG Flensburg-Handewitt gæster Jutlander Bank Arena til et brag af en VELUX EHF Champions League kamp.

Der er fortsat ledige billetter til denne kamp lige her.
 
MATCHFACTS:
 
Målscorere for Aalborg Håndbold:
Henrik Møllgaard 6, Tobias Ellebæk 5, Mads Christiansen 5, Oliver Norlyk 3, Mark Strandgaard 3, Mishels Liaba 2, Magnus Saugstrup 2, Benjamin Jakobsen 1, Sebastian Barthold 1, Buster Juul 1.

Målscorere for Fredericia Håndboldklub:
Jakob Mikkelsen 5, Kasper Young 5, Kristian Stoklund 4, Nikolaj Mehl 4, Martin Bisgaard 2, Rune Andersen 2, Rasmus Meyer 1, Mathias Hedegaard 1. 

Redninger:
Mikael Aggefors: 19/43 (44 %)

Jimmi Andersen: 19/48 (40 %)

Udvisninger:
Aalborg Håndbold: 2 x 2 min.
Fredericia Håndboldklub: 4 x 2 min.

Dagens dommere var Jonas Primdahl & Lasse Wahlstrøm.

Dagens tilskuertal i Jutlander Bank Arena var 3.267. 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere