Alexander Selmar igen klar til U 19-landsholdet

- 03/04/17
Vores U 18-ligahold har sikret sig titlen som bedst i vest og er klar til DM senere på måneden. Men det er ikke kun holdet, der gør det godt. Også holdets venstre back, 18-årige Alexander Selmar, har succes, og han er igen klar til at trække landsholdstrøjen over hovedet, når U 19 landsholdet samles i næste uge i Skærbæk og spiller to landskampe mod Holland.

Alexander Selmar er tidligere noteret for fire landskampe og syv mål. Han er som første års U 18-spiller i gang med sin tredje sæson i Aalborg Håndbold efter at have fået sin håndboldopdragelse i AIK Vejgaard og Nøvling IF. Han har i denne sæson prøvet at snuse til træningen med liga-holdet.

- Selmar er en klassisk venstre back. Stor og stærk og med et godt skud. Han er desuden stærk i forsvaret, hvor han dækker i midten på både klubholdet og landsholdet, siger hans træner på U 18-holdet, Jacob Trangeled Knudsen.

Alexander Selmar er også en del af Elitesport Aalborg, hvor han to gange om ugen supplerer klubtræningen med fysisk træning om morgenen, inden skolen kalder.

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere