Anfører Bagersted: Nu skal vi præstere og vinde

- 02/10/12
Godt nok vandt vi 25-19 over Bjerringbro-Silkeborg i Super Cuppen for godt en måned siden, men siden har pilen peget op for BSV og fortrinsvist ned ad for os.

BSV er ubesejret efter kampe i ligaen, mens vi kun har to point - efter sejr over Skive i premierekampen - og efter nederlag til Skjern Håndbold, Team Tvis Holstebro og KIF Kolding.

Anfører Jacob Bagersted:

- Vi er spillemæssigt langt fra det, vi forventer af os selv. Det skal vi rette op på, og det skal ske allerede onsdag mod BSV, for vi skal vinde den kamp for at komme for langt bagefter på point i forhold til de øvrige tophold.

- Det bliver en vanskelig opgave,  for BSV har vist godt spil i de første kampe. Jannick Green har stået fremragende, og hans redninger har sammen med deres gode forsvarsspil givet basis for, at deres hurtige fløje scorer mange kontra-mål. Det skal vi undgå samtidig med, at vort eget forsvarsspil skal løftes i niveau, så vi også får flere redninger og dermed mulighed for kontraer. Vi skal ganske enkelt score flere mål end hidtil i sæsonen, hvor vi har haft svært ved at komme over 25 mål pr. kamp, siger Jacob Bagersted.

- Der skal ikke herske tvivl om, at vi vil kæmpe det bedste, vi har lært, for at vinde i aften, og jeg håber, at vi får Gigantium helt op at koge, siger Jacob Bagersted.

BSV spillede i søndags på udebane mod Vive Kielce i Polen og tabte stort, men mødte et klassemandskab. Alligevel spillede holdet en god kamp anført af godt skydende Chris Jørgensen og Mads Ø. Nielsen, ligesom Rasmus Lauge virker skarpere og skarpere, og Casper U. Mortensen fortsætter med at bombe løs fra venstre fløj.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere