Arbejdssejr gav to point og fortjent revanche på Bette Balkan

- 27/10/13
En flot arbejdsindsats af samtlige mand gav en forjent sejr på 29-24 efter 14-11 ved pausen på udebane på Bette Balkan. Vi var i spidsen det meste af tiden, men hjemmeholdet fulgte godt med, og først fem-syv minutter før tid kunne vi være sikre på de to point, der bringer os helt tæt på førerholdene i ligaen. 

Træner Jan Paulsen beordrede ret hurtigt personlig opdækning af Mads Mensah, og derefter fulgte samme procedure mod Morten Slundt og i perioder også Nicolai Nygaard Pedersen. Ud af mandsopdækningerne dukkede Håvard Tvedten - ikke uventet - op af æsken som en fortrinlig playmaker, der kronede en flot kamp ved at hive et langskud op i målhjørnet to minutter før tid. 

Ole Erevik lukkede godt af i målet, og forsvaret kæmpede flot - kun havde vi problemer med Tobias Ellebæk i perioder af kampen, ligesom Kasper Kvist viste gode takter på venstre fløj.

Vi kom igennem kampen uden nye skader, og efter en kamppause på 14 dage forventer vi igen at have Johan Jakobsson, Marcus Mørk og Stig Bugge til rådighed. 

Mads Mensah Larsen er med landsholdet til tre kampe i Norge næste weekend, hvor han bl.a. skal møde holdkammeraterne Håvard Tvedten og Ole Erevik. 

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere