Arbejdssejr på 28-25 over Mors-Thy Håndbold

- 11/03/17
Opgøret mod det klogt spillende mandskab fra Bette Balkan blev en meget tæt affære, og først i de sidste 10 minutter lykkedes det os at komme foran og sikre os sejren på 28-25, efter at vi var bagud 16-13 ved pausen.

Vi viste flot kampgejst og moral, efter at vi var presset helt i bund og bagud 12-6 og 13-7 efter 20 minutters spil. Vi indhentede noget af det forsømte i de sidste fem minutter af 1. halvleg, og det gav en smule tro på tingene før de sidste 30 minutter.

Kampen blev præget af Mors-Thy Håndbolds 7 mod 6-spil fra første minut. Det gjorde, at kampen blev spillet på deres præmisser. De mestrede spillet, og vi fik dem ikke presset nok til at begå fejl.

Allerede efter fem minutter af 2. halvleg havde vi hentet yderligere to mål og var oppe på 16-17, men gæsterne kæmpede flot videre, og fik 10 minutter før tid lykkdes det at udligne. 22-22, og minuttet efter bragte Simon Hald os foran for første gang i kampen med ni minutter tilbage.

Vi fulgtes ad til 24-24 med godt fem minutter igen, men så var der ikke mere i Mors-Thy-holdet. Janus Smarason brød flere gange igennem deres forsvar og var afgørende i de sidste minutter sammen med Patrick Wiesmach. I samme periode spillede Mikael Aggefors sig også op i målet, og Mors-Thy Håndbold blev holdt nede på ni scoringer i 2. halvleg.

To point og stor forløsning efter en vanskelig kamp mod et Mors-Thy-hold, der kom med stor fight og stor selvtillid efter ni kampe i træk uden nederlag. Vi fightede flot i 2. halvleg og viste flot moral. Den stime er nu brudt, og det skete foran et talstærkt publikum på 4.022. Sæsonrekord og fantastisk opbakning.

Sejren betyder, at vi nu er på førstepladsen fem point foran TTH Holstebro med fire kampe tilbage. Næste opgave er på tirsdag 14. marts på udebane mod Randers HH.


 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere