​Arnór Atlason bliver ny U18-landstræner

- 11/05/20
 
Vores islandske assistenttræner bliver ny U18-landstræner, hvor han har indgået en aftale med Dansk Håndbold Forbund om ungdomslandstræner-posten fra 1. juli 2020 til 31. august 2022. Arnór Atlason vil samtidigt fortsætte uændret i sin rolle hos Aalborg Håndbold.
 
Han overtager dermed jobbet fra Stefan Madsen, der stoppede som U18-landstræner tidligere på måneden.
 
- Jeg er stolt over, at DHF igen kigger vores vej, når de største talenter i dansk håndbold skal dygtiggøres. Arnór har siden sin indtrædelse i trænerteamet hos Aalborg Håndbold været en stor gevinst for os, og dette skridt er en naturlig udvikling i hans videre færd i trænergerningen. Samtidigt er jeg glad for, at vi også fortsat får gavn af Arnórs kvaliteter her i klubben, siger direktør Jan Larsen.
 
- Jeg er rigtig glad og stolt over at have fået denne chance. Jeg glæder mig til at skulle arbejde med talentudviklingen i dansk håndbold og ser frem til at bidrage med min erfaring til at hjælpe de unge drenge på vejen mod at udleve deres drømme. Jeg er sikker på, at det også vil være med til at udvikle mig som træner, og jeg vil gerne takke Aalborg Håndbold for at give mig denne mulighed, siger Arnór Atlason.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere