Aron Kristjansson bliver ny cheftræner i Aalborg Håndbold

- 15/04/16
Det bliver den 43-årige islænding, Aron Kristjansson, der fra 1. juli bliver ny cheftræner i Aalborg Håndbold. Aftalen gælder frem til sommeren 2018.
 
Aron Kristjansson har et indgående kendskab til dansk herrehåndbold. Han kom til ligaen som spiller i 1998 og er senere vendt tilbage som træner to gange. Han har vundet fem titler som træner, nemlig to danske mesterskaber med KIF Kolding København og tre islandske mesterskaber med Haukar. Ud over at være landstræner for Island i fire sæsoner har han også været træner for Hannover-Burgdorf i den tyske Bundesliga.
 
- Aron Kristjansson er en meget erfaren træner på højeste niveau. Han kender den danske liga, har den islandske vinder- og fightermentalitet i sig og kræver meget af sine spillere på og uden for banen. Vi har haft Aron som første prioritet til jobbet og er glad for, at det er lykkedes at indgå en aftale med ham, siger direktør Jan Larsen.
 
- Jeg kommer til Aalborg for at være med i toppen af dansk håndbold. Vi skal hele tiden være blandt de bedste og gå efter at vinde titler. Aalborg Håndbold har landets største håndboldpublikum, og de fortjener, at deres hold præsterer i hver eneste kamp. Vi har tegningen til et spændende og stærkt hold til næste sæson, og vi går efter en placering helt i toppen, siger Aron Kristjansson, der får Stefan Madsen som assistenttræner.
 
 
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere