Aron Kristjansson: Førstepladsen forpligter

- 10/10/16
Sejr over Mors-Thy Håndbold i 1/8-finalen Santander Cup.  Fem kampe i 888ligaen = fem sejre. Alene på førstepladsen.
 
- Ser vi udelukkende på resultaterne, er jeg selvfølgelig tilfreds med starten. Førstepladsen forpligter, og nu da vi står over for fire kampe på 10 dage, skal vi være ydmyge og bevise, at vi er berettigede til placeringen. Vores defensiv og vores målmænd har leveret på et højt niveau. Det skal vi fastholde samtidig med, at vi forbedrer angrebsspillet, siger cheftræner Aron Kristjansson, der i disse forbereder holdet til hjemmekampen på lørdag kl. 16.10 mod GOG. 

Efter kampen mod GOG følger endnu en kamp i Jutlander Bank Arena, nemlig onsdag 19. oktober mod Ribe-Esbjerg HH, der er væsentligt forstærket til denne sæson. Lørdag 22. oktober spiller vi på udebane mod HC Midtjylland, og tirsdag 25. oktober gælder det hjemmekampen mod GOG i kvartfinalen i Santander Cup.
 
- Med sejren i Silkeborg i sidste uge beviste vi, at vi matcher de stærkeste hold i ligaen og formår at fighte os tilbage med hjælp af høj moral og vinderinstinkt. Det er altid gode egenskaber at have med ombord på et hold. Det har netop været holdet mere end enkelte spillere, der har været fundamentet for os i de hidtidige kampe.  Det skal vi bygge videre på og være klar til at stå imod, når vi får modgang i perioder eller i hele kampe, siger Aron Kristjansson. 
 
 Cheftræneren håber på mange tilskuere på lægterne og massiv opbakning til kampen på lørdag kl. 16.10 mod GOG i Jutlander Bank Arena. Du kan sikre dig billet til kampen her på hjemmesiden, ligesom du kan varme op i Carlsberg Cafeen inden kampen ligeledes ved at bestille her via hjemmesiden.


 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere