Atter overskud i Aalborg Håndbold

- 05/09/16

Aalborg Håndbold kom ud af sæsonen 2015-2016 med et overskud på 51.116 kr. før skat, og det er dermed sjette gang ud af seks mulige, klubben præsenterer overskud på selskabets drift.

- Selv om det var en sæson, hvor vi ikke indfriede vores sportslige målsætninger og samtidigt tabte penge på at deltage i Europa Cuppen, glæder vi os over den flotte opbakning i form af fremgang i antallet af samarbejdspartnere og flere tilskuere til hjemmekampene i Jutlander Bank Arena. Desuden medvirker salget af Andreas Palicka til Rhein-Neckar Löwen også til det positive resultat, siger Eigild B. Christensen, bestyrelsesformand i Aalborg Håndbold.

- Vi står igen stærkt i mediebilledet med ikke færre end 23 tv-kampe i sidste sæson, og mere end 3.700 tilskuere i gennemsnit til hjemmekampene, hvilket er 800 tilskuere pr. kamp flere end nummer to på tilskuerlisten.
 

Forventninger til sæsonen 2016-2017

- Vores sportslige målsætning for sæsonen 2016-2017 er at spille med om DM-medaljerne til foråret og at kvalificere os til Final4 i pokalturneringen. Desuden forventer vi igen et positivt økonomisk resultat, siger Eigild B. Christensen.

 Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere