​Benjamin Jakobsen: Mavefornemmelsen er god

- 21/08/19

27-årige Benjamin Jakobsen skiftede forud for denne sæson til det nordjyske fra ligakonkurrenterne Skjern Håndbold.

For en måned siden tog vi hul på opstarten, og det har med Benjamins egne ord været en rigtig god begyndelse.

- Den første måned har været rigtig fin. Der er blevet taget godt imod mig, og jeg har fået et positivt indtryk af alle i og omkring klubben. Sportsligt har det også været en produktiv opstart med en god blanding af testkampe, fysisk træning og håndboldtræning.

Benjamin har tidligere haft en udfordrende håndboldkarriere, der har budt på fire år væk fra sporten grundet skader. Det har fået ham til at sætte større pris på spillet.

- Jeg er blevet mere opmærksom på at sætte pris på at kunne spille håndbold. Førhen tog jeg det lidt for givet, og skadesperioden har lært mig at nyde træningen og selve håndboldspillet mere, når jeg som nu kan spille uden skadesbegrænsninger.

På fredag tager vi officielt hul på sæsonen, når der venter os et vigtigt opgør i Kolding, hvor vi i 1/8 finalen af Santander Cup skal tage næste skridt i forsvaret af pokaltitlen – noget som Benjamin ser frem mod i spænding.

- Jeg sidder med en god og ikke mindst spændt følelse i kroppen. Vi har vist gode takter i testkampene, men jeg er selvfølgelig spændt på, hvor vi står, når det virkelig går løs – men mavefornemmelsen er i hvert fald rigtig god.

Benjamin er en mand, der stiller store krav, og han har et helt bestemt mål for øje.

- Personligt er mit mål at bide mig fast på holdet og ellers bidrage til fællesskabet med de kvaliteter, som jeg besidder. For holdets vedkommende skal vi selvfølgelig være med i toppen – og jeg kunne personligt godt tænke mig et dansk mesterskab, så en gentagelse fra sidste sæson må være målet, slutter Benjamin Jakobsen med et smil på læben.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere