Billetsalget er åbnet!

- 15/09/20

Vi har nu åbnet for billetsalget til vores tre kommende hjemmekampe mod henholdsvis Mors-Thy lørdag 19. september, HC Motor onsdag 23. september og Skanderborg Håndbold lørdag 3. oktober.

KØB DINE BILLETTER HER

For godt en uge siden blev retningslinjerne indenfor idrættens verden opdateret, og det betyder bl.a., at vi nu kan have væsentlig flere tilskuere til vores hjemmekampe i Jutlander Bank Arena.

Vi har sidenhen arbejdet hårdt på at få tildelt sæsonkortholdere og samarbejdspartnere nye pladser - og det er vi nu i mål med.

Vi har fået muligheden for at løsrive nogle pladser, og det betyder i første omgang, at vi nu kan sælge billetter til vores tre kommende hjemmekampe.

I Herre Håndbold Ligaen skal vi forsøge at bygge videre på vores fine sæsonstart, mens vi i næste uge har EHF Champions League tilbage i Aalborg!

Vil du være sikret adgang til alle vores hjemmekampe, har du stadig mulighed for at købe sæsonkort - det kan også fås på abonnement fra kun 92 kr. pr. måned. Læs mere og køb dit sæsonkort på vores webshop


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere