​Bittert nederlag i Kiel

- 27/09/17

Vi bød det tyske storhold op til dans kampen igennem, men vi måtte i sidste ende se os slået 27-26 efter 13-12 ved pausen.

Første halvleg var en tæt affære, og ingen af holdene fik for alvor overtaget. Vi kom rigtig fint ud til kampen og lod os ikke kyse af det store tryk fra de knap 9.000 tyske tilskuere.

Efter halvlegen var hjemmeholdet lige ved at slå hul flere gange, men de fik aldrig større forspring end to mål. Vi var også oppe at tage føringen et par gange efter pausen bl.a. takket være vigtige redninger fra Aggefors i målet, fine aktioner fra Smarason i angrebet og flotte scoringer af Wiesmach fra fløjen.

I slutfasen havde vi dog desværre ikke de berømte marginaler på vores side.THW Kiel fik marginalt overtaget, men vi fightede fortsat og hang på. I de døende sekunder havde vi chancen for at tage det ene point med til Aalborg, men et indspil til stregen endte med et frikast efter tid, som vi ikke formåede at få inden for rammen.

Det hele endte derfor med et rigtig bittert nederlag i en kamp, som vi ellers kan være meget stolte af, hvor vi langt hen af vejen leverede en rigtig flot indsats. En stor tak skal også lyde til de cirka 50 medrejsende Aalborg-tilhængere, der tog kampen op med det talstærke hjemmepublikum. 

MATCHFACTS:

Målscorere for THW Kiel:
Miha Zarabec 5, Christian Dissinger 4, Marko Vujin 4, Rune Dahmke 3, Lukas Nilsson 3, Niklas Eckberg 3 (2), Ole Rahmel 2, Patrick Wiencek 2, Steffen Weinhold 1.

Målscorere for Aalborg Håndbold:
Patrick Wiesmach 7, Buster Juul 5 (1), Janus Smarason 4, Martin Larsen 3, Simon Hald 3, Andreas Holst 2, Tobias Ellebæk 2.

Udvisninger:
THW Kiel: 6 x 2 min.
Aalborg Håndbold: 5 x 2 min.

Dagens tilskuertal i Sparkassen-Arena-Kiel var 8.900. 
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere