Bjerringbro-Silkeborg bliver første modstander ved Santander Final4

- 19/12/18

 

Her til aften blev de sidste to semifinalister til denne sæsons Santander Final4 i Jyske Bank Boxen fundet. Lodtrækningen hertil fandt sted umiddelbart efter aftenens sidste kvartfinale, og det blev her afgjort, at vi kan se frem til et brag af en semifinale med Bjerringbro-Silkeborg som modstander.

Semifinalen skal spilles lørdag 16. marts, mens placeringskampen bliver spillet dagen efter. Det bliver sjette gang på otte år, vi deltager ved pokalturneringens Final4, mens vi dog stadig har til gode at løfte trofæet – noget som vi naturligvis vil gå hårdt efter at prøve i denne sæson.

I går aftes slog vi Mors-Thy ud af turneringen med en sejr på 25-32 på udebane, mens Bjerringbro-Silkeborg vandt aftenens sene kamp i overbevisende stil 35-30 hjemme mod GOG – begge mandskaber spillede sig alt flot videre til semifinalerne og skal altså dyste om en finaleplads ved Santander Final4 lørdag 16. marts.

Den anden semifinale bliver et lokalopgør mellem Århus Håndbold og Skanderborg Håndbold. De ekspederede henholdsvis TTH Holstebro og Nordsjælland Håndbold ud af Santander Cuppen.

Information vedrørende billetsalget vil blive meldt ud her på siden samt vores sociale medier snarest muligt.

 Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere