Cheftræneren: De her drenge går til stålet

- 25/07/13
- De har tunge ben...

Konstateringen kommer fra cheftræner Nikolaj Jacobsen fire dage inde i liga-holdets træningslejr på Nordjyllands Idrætsefterskole i Stidsholt ved Sæby.

- De her drenge går til stålet, og vi har haft en god uge indtil videre med masser af fysisk træning to gange om dagen og ikke ret meget bold-træning. Når vi har været i hallen, har det også primært været fysisk træning, så det er trætte kroppe, der går til ro om aftenen, siger Nikolaj Jacobsen.

Når træningslejren slutter fredag eftermiddag, er der dømt hvile i weekenden. I næste uge fortsætter den fysiske træning med to daglige træningspas, inden vi lørdag 3. august kl. 19.00 spiller pre-season-kamp i Gigantium mod SG Flensburg-Handewitt.

Eneste minus for Nikolaj Jacobsen er, at han i hele ugen har måttet undvære fløj-spillerne Buster Juul og Stig Bugge, der er med landsholdet til U 21 VM i Bosnien, og de tre U 19 landsholdsspillere, Simon Hald, Nicolai Pedersen og Christian Jensen, har forladt træningslejren efter kun to dage for at deltage i landsholdets træningssamling.

Til gengæld har cheftræneren suppleret med fire spillere fra Team Vesthimmerlands 1. divisionshold på træningslejren.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere