Come back tæt på at give point, men nederlag i SønderjyskE

- 15/03/14
Der var drama til sidste sekund i det sønderjyske, men vi fik en dårlig start på slutspillet, da vi tabte 28-27 til et velspillende og godt fightende hjemmehold. Indtil godt 10 minutter før tid, så det ud til, at slaget var tabt, men så  fik Ole Erevik gang i redningerne samtidig med, at forsvaret begyndte at tackle bedre, og SønderjyskE gik tør for ideer i angrebet. 

Vi kom på 27-27 med godt halvandet minut igen, men med 40 sekunder tilbage blev Anders Zachariassen spillet fri og scorede fra stregen. På det efterfølgende angreb gik Håvard Tvedten fra venstre fløj og serverede et perfekt vip til Morten Slundt, som imildertid ikke fik bolden forbi Anders Petersen, der kastede sig langs jorden i målet. 

Slaget var tabt. Set over hele kampen var SønderjyskEs sejr fortjent. Vi fik ikke fat i forsvaret, og hverken Ole Erevik eller Richard Kappelin havde redninger. I angrebet var Mads Mensah og Morten Slundt stort set ene om at trække læsset. Det gjorde de til gengæld godt - i korte perioder assisteret af Marcus Mørk, der scorede tre mål. .

Johan Jakobsson var ikke blevet sin lyskenskade kvit og var derfor ikke i kamp. 

Resultatet betyder, at SønderjyskE nu går forbi os i puljen, men på tirsdag kl. 18.30 er det tid til at vinde et nyt slag i Gigantium, når Bjerringbro-Silkeborg kommer på besøg. 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere