Dårligt angrebsspil og unødvendigt nederlag i Thisted

- 09/03/13
Ikke godkendt. 

Så enkelt kan indsatsen i udekampen mod Mors-Thy beskrives. Godt forsvarsspil og fanastisk målmandsspil af Johan Sjöstrand holdt os inde i kampen, og vi havde flere chancer for at lukke kampen, men ni mål i 2. halvleg, heraf kun tre i det sidste kvarter, var bare ikke godt nok. 

Morten Balling udlignede for hjemmeholdet til 21-21 med 40 sekunder igen, og så havde vi chancen for at vinde, men med blot fem sekunder tilbage missede Morten Slundt et indspil til Jacob Bagersted. Mors-Thy kom i kontra, og Morten Balling blev den store helt, da han scorede i næsten samme sekund som kampen blev fløjtet af. 

Det ene point var i hus - troede man - men blev spildt,  og dermed missede vi chancen for at forbedre mulighederne for at sikre os fjerdepladsen og få point med over i slutspillet. Vi kan dog fortsat selv afgøre det ved at vinde de to sidste hjemmekampe, men unødvendigt med nederlaget i Thisted. 

Det var i udpræget grad vores stamspillerne, der svigtede i angrebet. Kristian Kjelling og Mads Mensah scorede hver kun et mål, Tobias Aren scorede to regulære mål, og vort angrebsspil kørte hele tiden ind over midten, hvor hjemmeholdet var taktisk godt forberedte på, at vi ville komme. 

Vi fik en dårlig start på kampen med både misbrugt straffe og kontra af Håvard Tvedten på en velspillende Søren Pedersen - og vi kom først foran 8-7 efter 20 minutter. Vi førte 12-9, men hjemmeholdet scorede også i sidste sekund af 1. halvleg. 

Vi øgede afstanden til tre mål og holdt det i de første 12 minutter, men på tre minutter udlignede Mors-Thy Håndbold til 16-16. Vi kom foran 18-16 og havde chancen for at øge yderligere, men misbrugte og med godt seks minutter igen stod det 19-19. Hjemmeholdet kom foran 20-19 med fem minutter igen. Slundt udlignede til 20-20, Mads Mensah Larsen med sit eneste mål i kampen til 21-20. Så blev Barud udvist, og vi scorede ikke yderligere. 

Første nederlag til Mors-Thy Håndbold i fem sæsoner. Et unødvendigt nederlag.Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere