De to målmænd: Vi er tæt på at være klar

- 24/04/12
Det lysner for vores to keepere, Ole Erevik og Søren Pedersen, frem mod de forestående kampe i pokalturneringen og i slutspillet.

De træner begge med truppen i disse dage - i første omgang op til pokalkampen på fredag i Ribe mod Ribe-Esbjergs nyoprykkede liga-hold. Unge Rasmus Bech er fortsat med som gardering og på bænken til de kommende kampe, indtil Søren Pedersen igen er 100 pct. klar til at spille.

- Det er dejligt at kunne træne med igen. Jeg skal fortsat passe på med ikke at overbelaste ryggen, men det går solidt fremad, siger Søren Pedersen. Jeg glæder mig til at komme i kamp igen og hjælpe holdet i afgørende kampe, men det er endnu for tidligt at sige, hvilken kamp jeg gør come back i.

- Vi afpasser træningsmængden til Ole og Søren meget nøje, så de ikke får tilbagefald, men det ser positivt ud i disse dage, siger fysioterapeut Mads Rytter.

Pokalkampen spilles nu på fredag kl. 19.00 i Ribe Fritidscenter, og i næste uge gælder det næste kamp i slutspillet - onsdag kl. 19.00 mod Bjerringbro-Silkeborg i Kjellerup, og søndag 6. maj kl. 17.20 på hjemmebane i Gigantium Arena mod Viborg HK.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere