Der skal point med hjem fra Kolding-kampen i Brøndby

- 06/05/16
Med to runder tilbage i slutspilspuljen spidser det for alvor til om kampen om at komme i semifinalerne. Spændingen og jævnbyrdigheden er stor, og søndag kl. 17.00 går vi på banen igen: Mod KIF Kolding København i Brøndby-Hallen. 

GOG og KIF Kolding København delte point i aftes ved at spille 26-26, og før søndagens kampe er stillingen i puljen således: 

KIF Kolding København      6 point
GOG                                    6 point
Aalborg Håndbold               5 point
Århus Håndbold                  2 point. 

Søndag eftermiddag mødes Århus Håndbold og GOG i Aarhus.

Vi indledte slutspillet med en flot sejr på 26-22 på hjemmebane over KIF Kolding København, og vi går efter en gentagelse på søndag. Siden vores seneste indbyrdes opgør har Kolding-træner Ortega for alvor bragt Lukas Karlsson i spil i store dele af kampen i stedet for Lasse Andersson, så han trækker læsset i bagkæden sammen med Bo Spellerberg og Konstantin Igropulo. På stregen bliver det en fysisk kamp mod Cyril Viudes - og på fløjene Magnus Landin og Kasper Irming. I målet primært 40-årige Kasper Hvidt. 

- Vi skal fortsætte takterne fra de seneste kampe og benytter træningerne fredag og lørdag til at rette tingene til med henblik på sønsdagens modstandere, siger cheftræner Stefan Madsen. 

Kampen kan ses direkte på TV 2 Sport og dømmes af Dennis Stenrand og Anders K. Birch. 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere