Efterårsbrag i Jutlander Bank Arena

- 18/10/18

Efterårsferien slutter af med et brag kl. 16.10 på lørdag i Jutlander Bank Arena, når TTH Holstebro kommer på besøg, og der er to vigtige point på spil i toppen af Herre Håndbold Ligaen.

Vi ligger på en 3. plads, mens TTH indtager 5. pladsen. Toppen i ligaen er dog yderst tæt, og det er derfor en uhyre vigtig kamp lørdag for begge mandskaber , der vil forsøge at hægte sig på helt oppe, hvor det er rigtig sjovt.

Weekendens gæster har ramt et formdyk de seneste kampe og har således høstet tre point i de seneste fire kampe efter at have lagt ud med fire sejre i træk – de to nederlag er dog kommet til de to nuværende førerhold, Bjerringbro-Silkeborg og GOG.

Efter at have startet med fem sejre i træk har vi også lidt to nederlag i vores seneste tre kampe – ligeledes til BSV og GOG. Vores seneste kamp bød dog på europæisk succes, da vi i søndags sikrede os videre avancement i EHF Cuppen.

Det skal vi bygge videre på i lørdagens ligakamp, hvor vi er fast besluttet på at sikre os sejren, så vi kan bibeholde vores topplacering, inden landskampspausen venter i næste uge.

Sidste møde med TTH var tilbage i slutspillet i maj, hvor vi sikrede os en knusende sejr på 35-23. Forinden denne kamp havde vestjyderne dog længe været vores onde ånd, og vi havde således ikke vundet i de seneste syv indbyrdes opgør inden dette.

På lørdag håber vi dermed på at fortsætte, hvor vi sidst slap mod TTH, så vi kan sikre os endnu en hjemmesejr i Jutlander Bank Arena, hvor vi fortsat er ubesejret denne sæson.

Der er lagt op til et brag på banen – men også uden for banen venter der en håndboldfest at slutte efterårsferien på.

Der vil være kæmpe legeland med hoppeborge og sumo-arena, hvor de mindste har mulighed for at slå sig løs inden kampstart. Vi forventer samtidigt rigtig mange tilskuere til kampen, og vi opfordrer derfor alle til at komme i god tid.

Mere end 4.000 har nemlig sikret sig sin billet allerede - men du kan dog også fortsat nå at sikre dig adgang til lørdagens opgør med kampstart kl. 16.10. Køb din billet lige her.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere