​EHF Champions League er tilbage i Aalborg

- 22/09/20

Onsdag aften spiller vi sæsonens første hjemmekamp i EHF Champions League, når ukrainske HC Motor kommer på besøg i Jutlander Bank Arena. Kampstart er kl. 18.45, og opgøret kan følges direkte på TV3 MAX med optakt fra kl. 18.00.

Vi er stolte over igen at kunne præsentere håndbold i verdensklasse fra den fineste klubturnering, og vi glæder os til igen at spille EHF Champions League i Jutlander Bank Arena.

I sidste uge tog vi hul på gruppespillet, hvor vi fik en rigtig god start med en sejr på 31-29 ude mod Celje.

Onsdag skal næste skridt så tages, når vi skal forsøge at give os selv det bedst mulige udgangspunkt mod et videre avancement – og det skal ske med en sejr mod HC Motor.

Det bliver dog ingen nem opgave mod de ukrainske mestre, der har sikret sig det nationale mesterskab otte gange på stribe – det er dermed også ottende sæson i træk, at HC Motor deltager i EHF Champions League.

De startede denne sæsons gruppespil med en hjemmekamp mod FC Barcelona. Det ukrainske mandskab hang godt på langt hen i opgøret, hvor de dog til sidst måtte se sig slået 25-30.

Vi har fået en forrygende start på sæsonen med sejre i alle otte betydende kampe – og onsdag aften jagter vi så nummer ni.

Er du ikke en af de cirka 400 tilskuere i hallen, kan opgøret som nævnt følges direkte på TV3 MAX med optakt fra kl. 18.00.

 
Du kan i øvrigt læse mere om vores ukrainske modstander her.

Kampprogram til opgøret kan findes her.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere