EHF Cup braget mod Füchse Berlin er nu fastlagt

- 23/10/18

Spilletidspunktet for vores vigtige hjemmekamp i EHF Cuppen mod Füchse Berlin bliver lørdag 17. november kl. 13.30, hvor der vil være kampstart i Jutlander Bank Arena.

Den samlede vinder af de to kampe går videre til EHF Cuppens gruppespil. Og det bliver uden tvivl en hård opgave mod den stærke Bundesliga klub med danskertrioen Hans Lindberg, Jacob Holm og Johan Koch samt spillere som Mattias Zachrisson, Paul Drux og Silvio Heinevetter på holdkortet.

Men det er samtidigt en udfordring, vi er klar til at tage op, og direktør Jan Larsen tror da også på vores chance.

- Det er et klassemandskab, vi skal op imod, og det bliver naturligvis en svær opgave. Men jeg har stor tiltro til vores mandskab, og jeg er ikke i tvivl om, at vi kan byde Füchse Berlin op til dans. Det kræver i første omgang en stor præstation hjemme i Jutlander Bank Arena, og jeg er sikker på, at vi med vores trofaste hjemmepublikum i ryggen kan sikre os et godt resultat inden returkampen, siger Jan Larsen.

På fredag 26. oktober kl. 10.00 åbner billetsalget til kampen, hvor du altså får mulighed for at sikre dig adgang til opgøret og hjælpe os på vej mod et godt udgangspunkt.

Billetpriserne til hjemmekampen mod Füchse Berlin 17. november kl. 13.30 bliver som følgende:

Langside – Midt: 150 kr.
Langside – Ydre: 130 kr.
Hjørne: 110 kr.
Bag Mål Voksen: 100 kr.
Bag Mål Barn/Pensionist/Studerende: 70 kr.

Inden kampen vil det være muligt at varme op i Carlsberg Caféen med en lækker frokostmenu til blot 99 kr. Denne har du allerede mulighed for at købe nu. Læs mere her.

Returkampen spilles i Berlin weekenden efter – formentlig søndag 25. november kl. 15.00. Kamptidspunktet mangler dog fortsat endelig bekræftelse.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere