​EM ovre – ligaen en uge væk

- 26/01/20

EM-slutrunden er nu ovre, og det blev spanierne, der løb med guldet. Vi har haft fire spillere i aktion, og af disse var det Kristian Sæverås og Norge, der sluttede bedst med en bronzemedalje.

Vores norske målmand fik undervejs spilletid i fem kampe. En sygdom tidligere på ugen tvang dog nordmændene til at skifte Kristian ud, og han kom ikke tilbage i den aktive trup og var derfor desværre ikke med i de afgørende opgør.

Janus Smarason og Island startede ud som lyn og torden med at slå danskerne i åbningskampen. Efterfølgende havde de svært ved at finde et stabilt niveau, og mellemrunden blev endestationen for islændingene. Janus spillede en fin slutrunde og blev bl.a. noteret for 19 mål undervejs.

For Henrik Møllgaard, Magnus Saugstrup og resten af det danske landshold blev denne slutrunde desværre en skuffende omgang efter gruppespils-exit. Der var godt med spilletid til vores danske deltagere, og de leverede begge en hæderlig præstation.

Henrik Møllgaard og Magnus Saugstrup er tilbage sammen med resten af vores mandskab, hvor de er i fuld gang med at forberede sig til en spændende anden halvsæson.

Janus Smarason og Kristian Sæverås slutter sig til resten af holdet på torsdag, og de er dermed en del af den afsluttende forberedelse inden første ligakamp i 2020, som er på søndag kl. 14.00 mod SønderjyskE hjemme i Jutlander Bank Arena.

I morgen (mandag) spiller vi den sidste testkamp, inden det igen bliver alvor. Det sker, når vi kl. 15.30 gæster Skive.

Vil DU være med, når det hele skal afgøres i en spændende anden halvsæsn? Så husk at det fortsat er muligt at købe et halvårssæsonkort. Med et halvårssæsonkort får du din egen plads til samtlige af vores hjemmekampe den resterende del af sæsonen, mens der samtidigt også følger flere andre fordele.

Læs mere og køb dit halvårssæsonkort på vores billetshop.

Her har du også mulighed for at købe billetter til vores resterende grundspilshjemmekampe i Primo Tours Ligaen samt vores to sidste gruppespils-hjemmekampe i VELUX EHF Champions League.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere