Emil Berggren: Januar er en god måned for fysikken

- 20/01/15
Efter fire måneder med 30 kampe og mange træninger præget af taktiske forberedelser til næste kamp, så får spillerne i disse dage svedt godt og grundigt igennem både i styrkelokalet og til selve træningen. Godt nok er mange øvelser med bold, men decideret spil er der ikke meget af. Interval-træningen med f.eks. mange afslutninger er i højsædet.

- Vi får svedt igennem, og det er dejligt, siger Emil Berggren med et smil. Det er nu, vi skal bygge kroppen op til de afgørende kampe i resten af sæsonen, og jeg synes, vi har nogle rigtigt gode træninger med mange forskellige øvelser.

- Vi trænede hårdt fysisk i sidste uge og gør det igen i denne uge. Det kan være surt lige, når det står på, men spillerne ved, at det er nødvendigt, og det er dejligt, når det er overstået. Spillerne har den rette indstilling, og vi har en rigtig god træningskultur. Fra på mandag begynder vi igen med mere spil-træning med under 14 dage til næste liga-kamp i GOG, siger cheftræner Jesper Jensen.

Næste - og sidste testkamp - før Boxer Herreligaen går i gang igen er mandag 2. februar kl. 19.00 i Vadum-Hallen mod Århus Håndbold.

Første liga-kamp efter VM-pausen er lørdag 7. februar på udebane mod GOG. Aalborg Håndbold Support arrangerer gratis bustur til kampen. Læs nærmere på www.aahs.dk

Første hjemmekamp i Jutlander Bank Arena er VM-pausen er torsdag 12. februar kl. 19.30, hvor vi skal forsvare andenpladsen mod rækkens nummer tre, HC Midtjyland. Med andre ord et vaskeægte topopgør. Her kan du sikre dig billet til kampen på www.aalborghaandbold.dk 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere