Fantastisk comeback: Nummer et og ubesejret

- 05/10/16
Ubesejret og på førstepladsen i 888ligaen. 

Ikke så dårligt. Ikke desto mindre en kendsgerning efter et flot comeback på en meget vanskelig udebane i Silkeborg. Nede med 23-20 med seks miniutter tilbage efter en dårlig periode, men så viste vi flot moral og vandt næste periode 4-0. Vi troede på det, kæmpede flot og stod sammen, da det gjaldt. 

Allan Damgaard udlignede til 24-24 med 45 sekunder tilbage. Aron Kristjansson tog timeout med 13 sekunder tilbage og med armen oppe for passivt spil. Efter nogle afleveringer hamrede Tobias Ellebæk i sidste sekund bolden ind i det ene hjørne bag en meget velspillende Søren Rasmussen. 25-24, og hjemmeholdet nåede ikke at få etableret et angreb. 

Stor forløsning og stor jubel på banen og ikke mindst i det røde hjørne i hallen, hvor 45 medrejsende Aalborg Håndbold-fans bakkede deres hold fantastisk op i alle 60 minutter. Stor tak for det. 

Det var som ventet en kamp, der var mere præget af fysisk end flot spil. Vi begik flere fejl end i de første kampe, og det blev straffet, så BSV var foran det meste af kampen. 

Vi gav aldrig op, og det gav bonus. Tabellen lyver aldrig. Vi ligger nummer et!!!

Næste opgave er hjemmekampen mod GOG lørdag 15. oktober kl. 16.10.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere