Fantastisk kamp i flot kulisse: 10 kasser af Martin Larsen

- 09/12/14
En fantastisk kamp i en flot kulisse, sikker sejr over de danske mestre fra KIF Kolding København.  Første nederlag i ligaen til KIF Kolding i denne sæson, og vi er fortsat ubesejrede i Gigantium - og tilbage på andenpladsen i ligaen.

Hele holdet leverede en fejlfri indsats og gav det håndbold-elskende publikum - sæsonrekord med 4.265 tilskuere - en tidlig julegave. Vi pakkede Kim Andersson og co. godt og grundigt ind, og lige fra kampens start viste 22-årige Martin Larsen sig som aftenens veloplagte og storspillende julemand. 10 rene mål på 12 forsøg og tre-fire flotte indspil til stregen. Noget af et gennembrud af Martin Larsen, der gjorde come back for kun ca. to måneder siden efter to korsbåndsskader og to års pause.

Pilen har peget op ad for unge Larsen i de sidste kampe med godt spil, og i aften satte han trumf på med sit første mål allerede efter tre minutter - til føring 2-0. Det blev 5-1 og 7-2, inden Aron Kristjansson tog time out.

Fra første fløjt viste vi sæsonens bedste angrebsspil med højt tempo, gode pres og udspil til fløjene - ikke mindst til Håvard Tvedten, der scorede sine fire mål på de førtste 18 minutter.

Samtidig med det gode angrebsspil og aggressive forsvarsspil agerede Søren Westphal plankeværk i målet mod sine tidligere holdkammerater - i samtlige 60 minutter - i modsætning til Cleverly og Hvidt, der ikke havde flere redninger, end der kunne tælles på en hånd.

Efter føring på 17-14 ved pausen satte vi tingede på plads med tre hurtige mål på fire minutter lige efter pausen. Så stod det 20-14. Vi styrede begivenhederne i resten af kampen, og uanset hvilke spillere Jesper Jensen sendte på banen, bød de ind med stor kvalitet.

Den største føring kom ved 30-23 med tre minutter tilbage, og i slutminutterne lykkedes det KIF Kolding København at reducere.

- Stor ros til alle. Sådan en aften er det nemt at være træner, når alle byder ind med flot spil, fight og stor koncentration. Og en herlig kulisse at spille i - jeg håber, at alle kommer igen på fredag, når vi møder Mors-Thy Håndbold, sagde Jesper Jensen efter kampen.  

Kampen mod Mors-Thy Håndbold spilles fredag kl. 18.00 - og du kan købe billet til kampen på www.aalborghaandbold.dk


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere