Final4 bliver en håndboldfest - billetsalget begynder på mandag kl. 10.00

- 28/11/14
Mandag 1. december kl. 10.00 skydes billetsalget i gang til en fantastisk håndboldfest, når Final4 løber af stablen i Gigantium i Aalborg i weekenden den 28.- 29. marts 2015.

At dømme på forhåndsinteressen bliver der fuld knald på lægterne, når fire af landets pt. bedste mandskaber skal kæmpe om årets pokaltitel. Lodtrækningen magede det således, at KIF Kolding København i semifinalerunden skal op mod Skjern Håndbold, mens arrangør-klubben Aalborg Håndbold møder Team Tvis Holstebro.
 
Direktør i Aalborg Håndbold, Jan Larsen, glæder sig til at give publikum en rigtig wauv-oplevelse.
 
-Vi har tårnhøje forventninger til, at det bliver en af de bedste håndbold-events i Danmark i 2015. Vi har oplevet meget stor forhåndsinteresse for billetterne, og vi håber på at kunne få udsolgt. Rent håndboldmæssigt er det fire af landets absolut bedste hold, der deltager. Opgørene er som regel tætte og med masser af dramatik. Det er svært at spå om, hvem der ender med pokalen, men det er klart, at vi på hjemmebane vil gøre alt for i første omgang at nå finalen om søndagen. Den målsætning deler vi nok med de andre klubber. På eventdelen kommer vi også til at gå all-in med masser af underholdning for publikum. Vi ønsker, at de skal have denne her wauv-oplevelse i kroppen, når de har været til Final4 i Gigantium. Det bliver stort, siger Jan Larsen.
 
Final4 spilles den 28. og 29. marts 2015 i Gigantium, Aalborg:
 
Lørdag  28. marts -  semifinaler: 
Kl.  14.10: KIF Kolding København – Skjern Håndbold 
Kl. 16.10: Team Tvis Holstebro – Aalborg Håndbold

Søndag 29. marts: 
 Kl.  16.00: Finale.
 
Billetter til kampene sættes til salg på de fire klubbers og Divisionsforeningen Håndbolds hjemmesider mandag 1. december kl. 10.00.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere