Final4 plads i hus efter sikker sejr

- 18/10/17

For andet år i træk og femte gang på syv år er vi klar til Final4 i den hjemlige pokalturnering. Det er en realitet efter aftenens kvartfinale sejr på 38-30 over KIF Kolding København i en målrig affære med højt tempo.

Allerede fra start var det tydeligt, hvad der var på spil. Der blev gået til den i en fysisk åbning på kampen, hvor vi heldigvis var i førersædet. Gæsterne lod sig dog ikke ryste af, og de bragte sig foran 10-11 efter godt 20 minutters spil.

Vi sluttede dog halvlegen bedst og kunne gå til pause foran 15-14. Vi tog momentum med ud efter sidebyttet, hvor Martin Larsen satte anden halvlegs to første scoringer i kassen. Derefter så vi os ikke tilbage, og med flot spil over hele linjen udbyggede vi langsomt føringen resten af kampen.

Det endte derfor i en komfortabel 38-30 sejr efter specielt en fantastisk spillet anden halvleg fra vores side. Alle faser af spillet fungerede fint i dag, og fint forsvarsspil førte bl.a. til en del kontrascoringer, hvor Wiesmach havde sidste hånd på – han endte således som topscorer med ni fuldtræffere og blev efterfølgende kåret til kampens spiller.

Angrebsspillet fungerede rigtig fint og var i store perioder sat godt op af Smarason. Holst bød ind med flotte drøn og enkelte gennembrud og endte på hele otte scoringer. Alt i alt en flot præstation hele vejen rundt, der sikrer os vores femte deltagelse ved Final4 de sidste syv år.

En stor tak skal også lyde til vores fans, der endnu engang var mødt talstærkt op. Ikke færre end 4292 var på plads i Jutlander Bank Arena her til aften, og de var kampen igennem med til at bære os frem mod sejr.

Fokus skal dog hurtigt rettes videre, for allerede på lørdag er der kamp igen – endnu en gang i Jutlander Bank Arena. Ribe-Esbjerg HH kommer på besøg, og vi går benhårdt efter en sejr, inden landskampspausen tager over efterfølgende. Køb din billet her og støt drengene på fantastisk vis igen.

MATCHFACTS:

Målscorere for Aalborg Håndbold:
Patrick Wiesmach 9, Andreas Holst 8, Martin Larsen 6, Janus Smarason 4, Simon Hald 4, Buster Juul 4 (2), Sebastian Barthold 1 (1), Tobias Ellebæk 1, Arnor Atlason 1.

Målscorere for KIF Kolding København:
Bo Spellerberg 7, Magnus Landin 5, Philip Stenmalm 5, Morten Bjørnshauge 4, Petter Øverby 3, Jacob Hansen 2, Olafur Gustafsson 2, Cyril Viudes 2.

Udvisninger:
Aalborg Håndbold: 2 x 2 min.
KIF Kolding København: 4 x 2 min.

Dagens dommere var Henrik Mortensen og Jesper Kirkholm Madsen.

Dagens tilskuertal i Jutlander Bank Arena 4.292.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere