Final4 pladsen skal sikres

- 17/10/17

I morgen er der atter kamp i Jutlander Bank Arena, og det er en uhyre vigtig én af slagsen. KIF Kolding København kommer på besøg i Santander Cuppens kvartfinale, og vinderen går videre til det eftertragtede Final4. Kampstart er kl. 18.30.

Knap har stilheden lagt sig ovenpå søndagens håndboldfest mod Paris Saint-Germain, inden et nyt håndboldbrag står for døren. Morgendagens kamp vil med garanti byde fight og masser af intensitet, når der kæmpes om deltagelse ved Final4 til februar.

Gæsterne kommer med en frisk sejr i bagagen efter en udesejr i weekenden over SønderjyskE. Vi har revanche til gode fra tidligere på sæsonen, hvor vi led et 23-22 nederlag i Kolding på et mål af Philip Stenmalm i absolut sidste sekund.

Netop Stenmalm har været en af de største profiler for KIF i år, og han ligger højt både på topscorer- samt assist-listen. Bo Spellerberg er fortsat dirigenten, mens holdkortet bl.a. også tæller Magnus Landin på fløjen, de to fysiske stregspillere Cyril Viudes og Morten Bjørnshauge på stregen samt en rutineret målmandsduo bestående af Marcus Cleverly og Søren Haagen.

Vi har tænkt os at tage revanche fra tidligere på sæsonen, og vi går uden tvivl benhårdt efter at tage sejren og dermed også pladsen i Final4. De fire seneste indbyrdes opgør i Jutlander Bank Arena er alle endt med hjemmesejr, og vi håber at udbygge denne statistik til fem efter morgendagens opgør.

På lægterne er der lagt op til massiv opbakning fra vores trofaste hjemmepublikum. Mere end 4.000 tilskuere har allerede sikret sig billet og er klar til at bære os frem mod sejr. Du kan fortsat nå det samme, og billetten kan købes lige her.

Der er kampstart kl. 18.30, og kampen dømmes af Jesper Kirkholm Madsen og Henrik Mortensen.


Knæk Cancer Med Dea

Inden kampen vil vi i hallen have særlig fokus på Knæk Cancer i samarbejde med Dea Poulsen. Du kan bl.a. købe en to retters menu i caféen, hvor 20 kroner går til Knæk Cancer. Køb her eller læs mere om de forskellige aktiviteter til kampen i morgen her.

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere