Fire spillere afsted med landshold

- 23/10/17

Martin Larsen, Simon Hald, Sebastian Barthold og Janus Smarason er alle iklædt de nationale farver den kommende uge, når de trækker i henholdsvis de danske, norske og islandske landsholdstrøjer.

Martin og Simon er sammen med resten af det danske mandskab en del af Golden League-stævnet, der spilles rundt om i Danmark. De øvrige deltagende nationer er Norge, Frankrig og Polen. Kampene spilles torsdag, lørdag og søndag, og torsdagens kamp mod Norge er samtidigt et møde med holdkammerat Sebastian.

Janus er taget til Island, hvor der venter to træningskampe mod Sverige torsdag og lørdag. Denne uge bruges som forberedelse for landsholdene frem mod det kommende EM i Kroatien til januar, hvor både Danmark, Norge og Island er med.

For resten af truppen står ugen på træning og restitution. Det giver samtidigt et lille pusterum ovenpå en hektisk tid med seks kampe på tre uger. Batterierne kan derfor blive ladt op igen forud for den næste kamp, som er onsdag 1. november ude mod Mors-Thy – det bliver der også behov for, da november bliver endnu en hektisk måned med ikke færre end ni kampe på programmet.

Opdateret onsdag 24. oktober, da Simon Hald blev indkaldt denne dag.

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere