Fjerde opgør mod Team Tvis Holstebro i denne sæson

- 26/03/13
Det bliver lige på og hårdt, når vi onsdag kl. 20.00 åbner slutspillet på udebane mod formstærke Team Tvis Holstebro, der netop har sendt det polske storhold, Wisla Ploch ud af EHF Cuppen.

Det er fjerde gang i denne sæson, vi møder Team Tvis Holstebro, og tredje gang spillerbussen kører til Gråkjær Arena i Holstebro. Sæsonens første møde var kvartfinalen i pokalturneringen 1. september i Holstebro, hvor vi vandt 26-21. 17 dage senere mødtes vi igen i Holstebro - denne gang med sejr til hjemmeholdet på 29-25 i ligaen. Vi tog stikket hjem i returopgøret i ligaen 22. december i december, hvor vi vandt 27-22 i en kamp, hvor især to svenskere trådte i karakter, Johan Sjöstrand i målet og venstre backen Tobias Aren, der scorede 10 mål.

Vi sluttede grundspillet på fjerdepladsen, lige akkurat foran Klavs Bruun Jørgensens tropper på femtepladsen. Det betyder, at vi har et point med over i slutspillet, mens Team Tvis Holstebro kommer uden point. Til gengæld har vestjyderne fordel af hjemmebane i det første opgør. 

Siden vi mødtes sidst har Team Tvis Holstebro fået Jacob Green tilbage efter en langvarig skade, og han kan blive en afgørende brik i holdets offensive forsvarsspil. 

- Vi skal dække godt op, forhindre deres kontraer, have meget bevægelse i eget angrebsspil og vinde målmandsduellen, så vinder vi, smiler cheftræner Nikolaj Jacobsen efter dagens træning. Det bliver en rigtig herrefight, meget taktisk præget, fordi vi kender hinanden ud og ind, og en kamp, som formentligt først bliver afgjort i de sidste 10 minutter. 

Kampen kan følges direkte onsdag kl. 20.00 på TV 3 Sport 1 og dømmes af Per Olesen og Claus Gramm Pedersen. 


 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere