Fjerde sejr i træk: Storsejr på 14 mål over Nordsjælland

- 19/10/12
Flot spil i både forsvar og angreb grundlagde en sikker sejr på 36-22 over Nordsjælland Håndbold efter 15-9 ved pausen. Holdene fulgtes ad de første 10 minutter, men derefter trak vi sikkert fra. Føringen blev øget, og Nordsjælland havde mere end svært evd at komme til kvalificerede afslutninger mod vort offensive forsvar, og Ole Erevik havde igen en af de gode aftener i Gigantium.

Angrebsmæssigt kom vi hurtigt frem ad banen og bagspillerne var godt skydende samtidig med, at Niclas Barud fik vist sit værd som stregspiller med syv scoringer på syv forsøg.

Hans storspil fik lov at udfolde sig på en noget trist baggrund, idet Jacob Bagersted blev sat ud af spillet efter kun 35 sekunders spil md en knæ-skade. Han fik en modspiller ned over sig i forsvaret, og det så ikke godt ud. Det er fortsat for tidligt at sige noget om skadens omfang.

Og som om det ikke var slemt nok, så måtte Martin Larsen udgå efter 21 minutters spil også med en knæ-skade. Han var startet på banen og scorede tre flotte mål, men så gik det galt, og han blev afløst af Johan Jakobsson, der i løbet af de sidste 40 minutter sendte bolden i mål seks gange.

En dejlig komfortabel sejr, men trist med de to knæ-skader, som vi først kender omfanget af de kommende dage.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere