Fjerdepladsen sikret med flot angrebsspil

- 15/03/13
Anført af en særdeles veloplagt Kristian Kjelling diskede vi op med tempofyldt og varieret angrebsspil allerede fra første angreb. Så var tonen slået an, og Ribe-Esbjerg HH kom aldrig med i kampen. Dertil var vi for stærke. Sejr på 29-22 efter 17-12 ved pausen. Dermed er fjerdepladsen sikret en runde før grundspillets sidste kamp på onsdag, og vi får et point med over i slutspillet.

Kristian Kjelling strøede om med med gode afleveringer, havde selv tempo i benene og scorede en række flotte mål. Angrebsspillet sprudlede især i 1. halvleg, hvor vi gang på gang spillede os igennem og scorede fra alle positioner.

Pauseføringen var fortjent, måske endda et par mål for lille, men optimismen var i behold før 2. halvleg.

Her fortsatte vi - omend ikke med så flot angrebsspil, men gedigent håndværk, og der var plads til nogle missere i afslutningerne fra de to stregspillere.

Johan Jakobsson fik spilletid i 2. halvleg, og for hvert minut på banen kommer han nærmere slutspilsformen efter fire uger uden for med sin ryg-skade.

Vi var oppe på en føring på ni mål, og til sidst blev der blot byttet mål af de to hold samtidig med, at Nikolaj Jacobsen fik mulighed for at skifte ud og give pause til flere af stamspillerne.

Vi er klar igen på onsdag, når Skanderborg Håndbold kommer på besøg - så skal slutspilsformen pudses helt af.Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere