​Flere spillere udtaget til landsholdstjeneste

- 09/10/19

I slutningen af denne måned er der landsholdspause på programmet, og her har vi flere spillere, der kan se frem til at trække i nationaltrøjen.

På dansk jord spilles der Bygma Golden League, hvor der foruden dansk deltagelse er besøg af tre øvrige stærke nationer i form af Frankrig, Norge og Spanien.

For det danske landshold er Henrik Møllgaard blandt de udvalgte, mens det norske landshold bl.a. har Kristian Sæverås og Sebastian Barthold på holdkortet.

Torsdag 24. oktober tørner Danmark og Frankrig sammen, mens det andet opgør derfor står mellem Norge og Spanien. Denne dag spilles der i Aarhus.

Finalerunden afvikles her i Aalborg lørdag 26. oktober.

Andetsteds skal Sverige og Island mødes i to testkampe. Disse spilles på svensk grund, og Janus Smarason er en del af den islandske trup.

Inden den står på landsholdspause venter der dog flere yderst spændende opgaver i Aalborg Håndbold-regi. I aften er der topopgør på programmet i Holstebro - en kamp, der starter kl. 18.30 og som vises direkte på TV2 Sport.

Derudover venter der tre hjemmekampe på en uge startende søndag med "Match of The Week" CL-braget mod MOL-Pick Szeged. Køb din billet til vores hjemmekampe her. 
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere