Flot 1. halvleg, men FC Barcelona uimodståelige efter pausen

- 23/03/14
Efter ca. 25 minutter stod der 12-11 til os på måltavlen. Flot spillet og kæmpet af vort unge mandskab mod det spanske stjerne-mandskab. Vi kom bagud bl.a. 8-4, men kæmpede os flot tilbage og havde endda chancen for at komme foran med to. Men et par fejl kostede hurtigt i den anden ende af banen, og FC Barcelona gik til pausen foran med to.

Richard Kappelin indledte stærkt i målet ved bl.a. at klare to straffekast fra Kiril Lazarov, og de unge spillere gik uimpoeret til opgaven.

FC Barcelona kom med hele striben af stjernespillere og fik på dagen mere modstand, end de normalt får  i den spanske liga.

Efter pausen lykkedes vi ikke på samme måde med at trække tempoet ned og undgå at begå fejl. Saric fik flere redninger i målet, og så rullede de ellers frem på banen i lyn-tempo i både første og anden bølge.

Selv om vi ikke var i nærheden af sejren, kom vi ud af kampen med en god præstation, hvor mange af spillerne fik tanket god selvtillid. Kappelin i målet, Jeppe Green med fire scoringer på fem forsøg fra højre fløj, Buster Juul var sikkerheden selv på straffekast, og Simon Hald  krydrede - i Jacob Bagerssteds fravær - en god forsvarspræstation med to scoringer.

Slundt og Mads Mensah sled og slæbte også i 60 minutter i begge ender af banen og var stærkt spillende.

Alt i alt en god præstation af hele holdet før den vigtige kamp i slutspillet på onsdag kl. 18.15 i Gigantium mod KIF Kolding København. 

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere