Flot billetsalg til Santander Final4 i Gigantium

- 09/12/16
Når herrernes Santander Final4 bliver spillet i Gigantium i weekenden 4. og 5. februar, bliver der fuld knald på både på og uden for banen. Med godt to måneder tilbage inden det går løs, har fans af håndbold og i særdeleshed af KIF Kolding København, Skjern Håndbold, Bjerringbro-Silkeborg og Aalborg Håndbold allerede sørget for at ca. 6.000 billetter til de to stævnedage nu er afsat.
 
Direktør i Aalborg Håndbold, Jan Larsen, glæder sig over den store interesse og ser frem til at afholde en håndboldfest helt udover det sædvanlige.
 
- Billetsalget er kommet rigtig godt fra land, og der vil være masser af fans fra de fire deltagende klubber i hallen. Vi ved alle sammen, at det giver noget ekstra, når der på lægterne opstår denne her positive rivaliseringen fansene i mellem. Det bliver en fest, ikke alene under kampene, men også før, da vi arrangerer et stort warm up party med masser af underholdende indslag. Hvad der kommer til at ske, vil vi løbende løfte sløret for, men det bliver med garanti ikke kedeligt. Vi sælger billetter til Final4 hver dag i øjeblikket, men har stadig ledige pladser, så hvis nogen står og mangler en julegaveidé, er den hermed serveret, siger Jan Larsen.
 
Santander Final4 spilles  4. og 5. februar 2017 i Gigantium
 
Lørdag 4. februar kl. 14.10: Bjerringbro-Silkeborg – KIF Kolding København
 
Lørdag 4. februar kl. 16.10: Aalborg Håndbold – Skjern Håndbold
 
Søndag 5. februar kl. 14.00: Placeringskamp 3.-4. plads
 
Søndag 5. februar  kl. 16.00: Finalekamp
 
Billetsalget er i gang på de fire klubbers hjemmesider samt på Tophaandbold.dk.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere