Flot fight gav bonus med ét point i drama i Herning

- 10/02/16
Vores ressourcer var meget få, men de blev udnyttet til det sidste, da vi præsterede et flot comeback i slutminutterne i Herning. Efter at vi havde ført i de første 47 minutter, havde hjemmeholdet os nede i sækken til sidst, men en flot slutspurt sikrede os det ene point.

Vi var bagud 25-22 med fire minutter tilbage, og 26-23 tre minutter før tid. Så fik Vignir Svarvarsson direkte rødt for et slag i ansigtet, og senere fik Jørgen Rasmussen 2 x 2 minutter. Først reducerede Morten Slundt, så scorede Buster Juul til 26-25 med godt et minut tilbage. Vi tilkæmpede os igen bolden med 28 sekunder tilbage, og syv sekunder før tid udlignede Christian Jensen med sit femte mål fra højre fløj.

Vi gik højt frem på hjemmeholdet, men alligevel lykkedes det Lasse Justesen at slippe fri. Palicka viste sit format og reddede hans skud i sidste sekund.  Uafgjort og ét point.

Vi var uden Sander Sagosen og Simon Hald, der døjer med en forstrækning i baglåret, og det gav altertive opstillinger, og desuden plads til to U 18, spillere, Mathias Pedersen og Christian Bang. Liga-debut til sidstnævnte.

Vi var foran hele 1. halvleg og tog afstand til 15-10 i begyndelsen af 2. halvleg. Det blev 16-12 efter 10 minutter, men så fik de nykårede pokalvindere luft under vingerne, bl.a. i kraft af vores tekniske fejl, der gav hjemmeholdet en del scoringer på kontraer.

Samtidig begyndte kræfterne at ebbe ud hos vores bagspillere, og hjemmeholdet kom foran for første gang ved 20-19 efter 19 minutter. Derfra lignede det en hjemmesejr, indtil vi fandt de sidste ressourcer frem og fightede os tilbage til det ene point.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere