Flot fight og comeback tæt på at give point i Silkeborg

- 12/04/15
Efter de første 37 minutter lignede det ikke en kamp, der ville slutte med spænding om udfaldet. Men flot fight, godt spil af indskiftede Westphal i målet og en personlig opvartning af Sebastian Skube vendte billedet. Så meget, at vi med fire minutter igen kun var bagud 20-18. Vi var tvunget til at forcere og manglede de sidste marginaler for at komme op på uafgjort. 

Hjemmeholdet lignede en sikker vinder efter de første 30 minutter. Vi valgte de forkerte løsninger i angrebet, og når vi endelig kom til chancer, lukkede Søren Rasmussen af i målet. 

Vi måtte allerede midt i 1. halvleg sige farvel til Niclas Barud, der trådte om på foden og ikke kunne spille videre. 

Ved 17-11 syv minutter inde i 2. halvleg blev Sander Sagosen sendt frem på Skube, og det resulterede i, at BSVs angrebsspil gik helt i stå. Det blev 19-12, men derfra gik der 13 minutter, inden BSV igen scorede - på et tvivlsomt dømt straffekast. 

Søren Westphal afløste Ole Erevik 12 minutter inde i 2. halvleg og gjorde et fremragende indhop samtidig med, at Hald og co. fightede flot i forsvaret. Ikke mindst blev det 60 minutters hård fight med rutinerede Michael V. Knudsen.

Søren Rasmussen fortsatte sit flotte spil i målet og var den direkte årsag til, at vi ikke fik kontakt. Han nåede op på 20 redninger,. 

Sejren til BSV betyder, at de nu er klar til semifinalen og overtager førstepladsen i puljen med syv point foran os med seks points, mens GOG og HC Midtjylland begge har et point. 

Næste opgave er pokalkampen på udebane på tirsdag mod Hasle KFUM fra 3. division, og derefter venter udekampen mod HC Midtjylland næste søndag i Herning. 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere