Flot kamp gav fortjent to point over Bjerringbro-Silkeborg

- 21/12/13
En rigtig god julegave - sådan lidt for tidligt. Sejr på 29-26 på udebane over Bjerringbro-Silkeborg. En af de rigtig vigtige og rigtig gode sejre. Fortjent efter bedre spil end BSV i både forsvar og angreb, ligesom Ole Erevik vandt målmandsduellen over Green/Sijan. 

Samtidig vågnede bjørnen, Mads Mensah Larsen, op i 2. halvleg - efter at han angrebsmæssigt havde holdt sig i baggrunden i de første 30 minutter, men med fem mål på fem forsøg i de første 17 minutter bidrog han væsentligt til sejren. 

Generelt havde de kun otte spillere, vi benyttede i kampen, hver sin store andel af sejren. Der blev kæmpet hårdt og brugt mange kræfter, ligesom vi holdt hovedet koldt i de afgørende situationer specielt i 2. halvleg. 

Vi var i teten fra kampens start, og fra 3-3 trak vi fra til føring på 10-5 efter 17 minutter. Så gik vi lidt i stå, og i resten af halvlegen lykkedes det hjemmeholdet at komme op på pause-stillingen 13-13. 

Johan Jakobsson, Morten Slundt og Mads Mensah bombede målene ind efter pausen, og fra 17-17  efter otte minutter sagde vi farvel og tak. Det var sidste gang, BSV havde kontakt, og vi nåede op på fem måls føring ved 26-21 med otte minutter tilbage. 

Sejren var i hus, og jubelen brød hos den talstærke fan-skare, der havde taget turen til Aarhus. Fantastisk opbakning, som overdøvede hjemmeholdets fans kampen igennem. 
Stor tak til alle i og omkring Aalborg Håndbold Support. 

Vi gjorde arbejdet færdigt og puster nu igen KIF Kolding København og Skjern Håndbold i nakken. Fridag til spillerne i morgen. Derefter træning - også 1. juledag som forberedelse til hjemmekampen 2. juledag kl. 19.30 i Gigantium mod TMS Ringsted. 

Der skal yderligere to point på kontoen. 

Så bliver det rigtig håndbold-jul i Gigantium. 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere