Flot start - gå ikke glip af kampene - køb sæsonkort

- 02/09/12
Vinder af Super Cup med 25-19 over sidste sæsons sølvvindere fra Bjerringbro-Silkeborg - i kvartfinalen i pokalen efter sejr på 26-21 på udebane over sidste sæsons bronze-vindere fra Team Tvis Holstebro. 

Bedre start kunne Nikolaj Jakobsen og Morten Bjerre ikke ønske sig som trænere, og onsdag og lørdag indleder vi ligaen med to hjemmekampe i Gigantium: Onsdag 5. september kl. 19.30 mod Skive fH i Gigantium Arena og lørdag 8. september kl. 14.30 i Gigantium Isarena mod Skjern Håndbold. 

Husk, at du fortsat har mulighed for at sikre dig den samme plads til alle hjemmekampe i denne sæson for kun 1.500 kr. Få alle kampe med, så bestil inden kampen på onsdag på www.aalborghaandbold.dk. 

Igen i denne sæson er der hygge, stemning, præmier og mad til kun 69 kroner i Carlsberg Cafeen før kampene. Også her kan du gå ind på www.aalborghaandbold.dk og bestille mad.

Ses vi på onsdag og lørdag til tophåndbold i Gigantium??  Spillerne glæder sig allerede til at give den fuld gas igen foran forhåbentligt stort publikum på lægterne. 

På gensyn. 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere